Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

nieuwe dierenspeciaalzaak oosterwolde

  • ietje

    er komt een nieuwe dierenspeciaalzaak in oosterwolde

    .

    met een grote trimsalon waar alle rassen honden ,MAAR OOK KATTEN worden getrimt , ,een leuke kadoshop met allerlei leuke kado,s op het gebied van dieren,bv mokken ,kaarten enz.

    een puppy afdeling ,,,,ook is er een hele mooie afdeling voor de hondjes waar ze een grote en bijzondere mooie kledingslijn hebben voor hondjes .

    alle soorten waakbordjes en stickers ,exclusieve halsbanden ,echt zo super mooi.

    maar en is natuurlijk veel en veel meer.

    maar wat heel erg belangrijk is ,,,ze geven hele goede adviesen over de voeding ,en de vachtverzorging .

    en weten waar ze over praten ….

    een dsz waar ze hart hebben voor de dieren ,maar ook voor hun baasjes

    het is de bedoeling dat ze in november de deuren gaan openen ,met hele leuke aanbiedingen ,en natuurlijk wat lekkers voor de dieren,

    maar ook de mensen worden niet vergeten ,er staat koffie -thee en wat lekkers klaar en voor de kinderen natuurlijk ook

    het gaat heten dsz dierenparadijs ikk-specials

    groetjes ida

  • Carin

    Hallo allemaal,

    Momenteel wordt er druk gewerkt in het pand aan de Stationsstraat 13a in Oosterwolde (naast Sproet) om alles af te krijgen voor de opening van Dierenparadijs IKK-SPECIALS die op 20 november plaats zal hebben tussen 10.00 en 17.00 uur..

    Zoals Ida hierboven al schreef zullen we er een hele leuke dag van maken. De kinderen kunnen geschminkt worden, er komt een fotograaf die Uw huisdier of U samen met Uw huisdier op de foto kan zetten tegen gereduceerd tarief en de mensen die op die dag een afspraak maken bij onze trimsalon krijgen 10% korting.

    Veel mensen kennen ons al van de braderieën in Appelscha en Diever en deze mensen weten al dat wij geen “gewone” dierenspeciaalzaak zijn. Natuurlijk verkopen wij ook de “normale” artikelen, maar buiten dat om verkopen wij o.a. ook biologische voeders en snacks, exclusieve halsbanden en tuigen van zeer goede kwaliteit (maar wel betaalbaar) en nog veel meer om op te noemen die je niet bij een gewone dierenspeciaalzaak vindt.

    Maar bovenal staan wij, en dan vooral Ida, bekend om kennis over dieren, problemen met huid en vacht, allergieën e.d. en nemen wij alle tijd om baasjes te helpen met de problemen die ze op dit gebied met hun dier hebben.

    En ja, wij verkopen ook hondenkleding, VEEL hondenkleding. Veel mensen denken nog steeds bij hondenkleding aan kleine bibberhondjes die aangekleed worden omdat hun baasjes dat zo leuk vinden, en ja, die mensen zitten er ook tussen. Maar wat nog veel mensen niet weten is dat er veel honden zijn die gewoon kleding NODIG hebben. Soms omdat ze doorgefokt zijn waardoor ze hun warmte niet goed vast kunnen houden, of honden die oud worden en daardoor hun warmte niet meer vast kunnen houden, maar ook bijv. voor honden die behandeld worden voor huidproblemen, die zichzelf kapot bijten en krabben. Die kun je natuurlijk een kraag omdoen, maar dat vindt zo'n dier niet echt prettig, dan zijn ze gelukkiger met een dekje of trui o.i.d. Zit geldt ook voor honden die geopereerd zijn, als het qua plaats van de operatie mogelijk is, is het voor het dier prettiger om een lekker zittend dekje of trui te dragen i.p.v. een grote kraag waar ze overal mee tegenaan lopen.

    We hopen natuurlijk jullie allemaal te zien op de opening, of na die tijd gewoon in de winkel.

    Groetjes, Carin